Disney Parade

Disney Magic On Parade
Bij een jubileum hoort natuurlijk ook een nieuwe parade. Daarom rijd er vanaf 1 april 2012 de Disney Magic on Parade door de straten van Main Street U.S.A.
De nieuwe parade is gedeeltelijk gelijk aan de huidige Once Upon a Dream Parade, echter worden enkele van de z.g. floats later drastisch verbouwd. Zo worden van de openingsfloat de zon en de maan gehaald en vervangen door een toren en een pompoen koets. De magiërs en feeën uit de Disney Verhalen nemen plaats op de eerste float om je te betoveren met de Disney Klasiekers.
Tijdens de parade wordt je getracteerd op een feest van kleuren en muziek. Alle costuums van de dansers en figuren zijn geheel vernieuwd naar een magische en kleurijke outfit. De muziek van de parade is ook geheel vernieuwd, het nieuwe liedje heet “Magic Everywhere!”.
Disney's Stars and Cars
Stars ‘n’ Cars is afkomstig van Disney’s Hollywood Studio’s uit Walt Disney World Resort. Deze droeg de naam “Disney Stars and Motor Cars” en begon met 15 wagens en werd uiteindelijk uitgebreid tot 18 wagens. Het was een parade in echte Hollywood stijl. De parade reed er voor het eerst uit op 1 oktober 2001 en deed zijn laatste rit op 8 maart 2008 om plaats te maken voor een nieuwe parade.
Disneyland Paris kocht hierbij de wagens op en liet er bij de premiere op 4 april 2009, 11 wagens van uitrijden. Op 9 maart 2009 reed Stars ‘n’ Cars al eens onverwachts uit voor het publiek in de Walt Disney Studios. De parade route vertrekt vanaf Animagique en stopt aan Place des Stars voor een showtje, gevolgd door een meet en greet. Dit duurde ongeveer 25 minuten. Daarna vertrokken de wagens weer van Place des stars richting Animagique.
Doordat de show alle aandacht trok en de wagens op de achtergrond bleven is er besloten om vanaf november 2011 Stars ‘n’ Cars in parade vorm te laten rijden. Deze vertrekt vanaf Animagique en rijd zo binnen in Backlot waar de Rock ‘n’ Rollercoaster ligt.